Tuesday, July 17, 2007

autovictimizarea, un stil de viata

deschid intr-o zi haicinciu si ma holbez la niste fete.(in stilu baietilor care de atata vreme in care au ars-o pe palmela deja se cred staruri porno cu zeci-sute de labii patrunse la activ)
eram eu curios sa vad care ce poze a mai pus..nu mai intrasem de mult. ma invart prin lista de "prieteni"(am pus ghilimele pentru ca numa prieteni nu-mi sunt..pe majoritatea nici nu-i cunosc..totusi sunt distractivi cei care au cu mandrie prosteasca mii de oi in lista, de parca turma aceea ar reprezenta ceva pentru cineva.retards) si observ cu stupoare ca din ce in ce mai multe fete, cu amicele lor cu tot, s-au transformat subit, in jumatate de an sau mai putin in mari neintelese, neajutorate si traind o viata mizera (dar avand haine si telefoane de zeci de milioane).
cu niste comentarii atasate pozelor de ai impresia ca maine poimaine tatal 
alcoolic ii va omora mama curva(sau invers, cine stie?),  vezi cu stupoare pe fundal cate un lcd de 22', o micuta plasma..etc
nu stiu ce se intampla dar am impresia ca desteptele astea, din bucuresti cel putin, trebuie mutate o saptamana intr-un sat "europenizat" de prin nordul moldovei, unde sa aiba parte de un tratament autentic de 5 stele; sa le vad apoi daca vor mai plange ca nu le-a dat taticu bani de nu stiu ce pereche de blugi sau adidasi(tenesi mai nou).
eu le-as bate, dudah le-ar fute cred, bobo le-ar scoate la produs, catarama ar face bordelu acasa la el. cate posibilitati si asa putine... zile

pe de alta parte, mie mi-a adus tata azi un tricou primit de nush'unde pe care care scrie "Junckers". coincidentele piz***.

chubabubu ruleaza.pa

No comments: